Пловдивчанин стана световен шампион по киокушин-кан в Япония

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:59 / 04.11.2014
4469
Пловдивчанинът Александър Команов за втори път в кариерата си стана световен шампион по киокушин. На първенството на планетата в Япония Команов триумфира в категория до 90 кг, след като на финала победи друг българин - Емил Сталев. Тази категория се превърна изцяло в българска - трети е Никола Николов.

Равносметката за нашия отбор е 12 бойци - 8 медала, от които 2 световни титли, 1 вицесветовна титла и 5 бронзови медала.

Мъжкият национален отбор на Българска карате киокушин федерация /киокушин - кан/ се представи отлично. Нашите бойци отново доказаха, че са много добре подготвени, за да постигат успехи във всички първенства на различните федерации, в които участват.

Отборът бе воден от Сенсей Христо Христов и Сенсей Стилиян Петров световен шампион от миналогодишното Световно първенство на KWU в София. Представител на KWF от българска страна е Шихан Христо Трайков - вицепрезидент на KWF.

Отборът по киокушин-кан се прибира днес вечерта.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).