Галя Топалова: Явор отива в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:11 / 23.07.2008
5345
Изключително любопитен казус се заформя около обявения тази сутрин трансфер на футболиста на Локомотив Пд Явор Въндев в отбора на Сливен.

След като нападателят заяви, че е твърдо решен да продължи да играе на Лаута и през следващия сезон, президентът на „черно-белите" Галя Топалова каза, че връщане назад няма и Въндев ще премине в новака в А група.

„Договорът е подписан и Явор даде съгласието си. Това не е детска игра, в която днес казваш едно нещо, утре друго. Доколкото разбрах от Сливен са изпратили кола, която още днес да го вземе от Банско", бе краткият коментар на Топалова.

Припомням, че късно снощи стана ясно, че капитанът на „смърфовете" е спазарен за отбора на Йордан Лечков. След това, Въндев реши да продължи да носи екипа на тима, с който стана шампион на България през сезон 2003/04.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).