Локо хвърля нов срещу Хасково

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 31.10.2014
2470
Йоан Ласиман е поредното ново попълнение в селекцията на Локомотив. 25-годишният бивш футболист на английския Лейтън Ориент е успял да впечатли треньорското ръководство на "черно-белите", които го уредиха с картотека.

Френският атакуващ полузащитник дори може да попадне в групата за предстоящи мач на "смърфовете" срещу опашкаря Хасково. Мачът с новака в "А" група е в неделя от 14,30 чака на "Лаута".

"Не мога да ви кажа дали Спас Делев или Хамед Намуши ще бъдат уредени с картотеки за мача с Лудоогрец, но новото попълнение Йоан Ласиман може да попадне още тази седмицата в групата за Хасково", заяви Петър Пашев, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Треньорът разкри, че все още няма вест на "Лаута" от изчезналия дефанзивен халф Оладеле Ошобе от Нигерия. "Все още го чакаме Ошебе. Никой не знае, къде е", отсече треньорът.

Какво заяви Петър Пашев относно предстоящия мач от "А" група срещу Хасково може да прочетете ТУК.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).