Локомотив елиминира Лудогорец за Купата на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 31.10.2014
1757
Локомотив премина с класическото 3:0 през Лудогорец, в осминафинален единствен мач от Купата на БФС за възраст 2001. Двубоят се превърна в соло-рецитал на младата надежда на "черно-белите" Ияд Хамуд, който вкара хеттрик, а можеше да качи още голове в рейса на разградчани. С този триумф, възпитаниците на Васил Ангелов продължават към четвъртфиналите, където ще ги очакват не по-малко сериозни съперници.

Пловдивчани надиграха своя съперник през всичките 70 минути и почти не дадоха шанс на своя съперник да притесни стража им. Случайно или не, гостите изненадаха своя съперник, излизайки с резервния си бял екип, но това не смути малките локомотивци, които бързо нахлузиха резервен екип, в по-голям размер. 

Головия монолог на Ияд Хамуд започна преди почивката. Вторите 35 минути протекоха с повече борба и по-малко опасности пред двете врати. Десет минути преди края, развръзката бе непредвидима, когато нападателят на Локомотив удвои, а три минути преди края сложи точка на спора. 

Николай Колев също можеше да се разпише, но попадението му бе отменена от дискусионна засада. Разградчани пък играха половин полувреме с човек по-малко, след като реферът Павлин Тютюнджиян вдигна директен червен картон за играч на гостите, за удар без топка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).