Локо и Ботев оставиха развръзката за реванша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (232)
19:37 / 28.10.2014
21205
Локомотив и Ботев завършиха наравно 1:1 в първи мач от осминафиналите за Купата на България, игран на "Лаута". Така двата отбора оставиха развръзката за крайния победител за реваншът в "Коматево".

"Черно-белите" навлезеха до-добре в срещата и още в 1-ата минута Мартин Камбуров можеше да изведе своите напред, но ударът му с глава бе слаб и не затрудни Адам Стаховяк.

Минути по-късно Ромен Инез бе на път да си вкара автогол, но Стаховяк внимаваше и изби в корнер.

В 15-ата минута Дани Кики бе близо до откриването на резултата, но ударът му от фаул бе избит от Лъчезар Балтанов на самата голлиния.

Едва в 38-ата минута "жълто-черните" успяха да създадат първата си опасна възможност. Йордан Христов изведе сам срещу стража на "смърфовете" Горан Галешич, но стреля силно право в тялото на Йордан Господинов.

В края на първата част Локомотив нанесе своя удар. И отново замесен в това бе, не кой да еами голмайстора на "черно-белите" Мартин Камбуров. Нападателят се разписа след страхотно изпълнение на пряк свободен удар.

След попадението във вратата на "жълто-черните" Камбуров отиде пред агитката на бултрасите, за да отпразнува гола и изнерви допълнително привържениците на Ботев.

Двата тима проспаха почти цялото второ полувреме и се събудиха едва в края на срещата. Божидар Васев пробва рефлекса на Господинов със силен удар в 85-ата минута, но стража изби в корнер. Две минути по-късно Бранимир Костадинов пропиля най-добрата възможност за своите след почивката, като прати топката в ръцете на Стаховяк.

В даденото от рефера продължение Александър Колев изравни резултата на стадион "Локомотив". Нападателят вкара много красив гол с глава от корнер под напречната греда във вратата на Йордан Господинов.

Локомотив - Ботев 1:1 (първи мач от 1/8-финалите за КБ)
1:0 Камбуров (44)
1:1 Колев (90+2)



Виж коментарите (232)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).