Мениджър нападна Велислав Вуцов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:25 / 28.10.2014
4087
Мениджърът и специалист по спортно право Георги Градев направи любопитен коментар относно напускането на Ботев от страна на Георги Чиликов.

Мотивът за раздялата на бургаския специалист официално беше анонсиран като "семейни причини", но Градев има друга версия. Според него съществува напрежение между Чиликов и старшията на Ботев Велислав Вуцов.

"Лошо е, когато толкова футболно грамотен човек с бъдеще се налага да напусне заради един провален треньор без никакво бъдеще", написа Градев във Фейсбук.

Самият Чиликов настоява, че не е имал конфликт с Вуцов и твърди, че напускането му е единствено свързано с желанието да е близо до семейството.

Пред "Меридиан Мач" Чиликов отрича да има предложение от Левски да стане част от щаба на Димитър Димитров - Херо, който поема треньорския пост след Нова година.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).