Мартин Камбуров разпиля Славия на "Овча купел"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
17:52 / 24.10.2014
12316
Локомотив се наложи с 2:0 като гост над Славия в мач от 13-ия кръг на "А" група. В герой за "смърфовете" се превърна Мартин Камбуров, който вкара и двете попадение след почивката.

Двата тима изиграха едно равностойно първо полувреме, като имаха по една добра възможност. Савич обаче не успя да открие за Славия, а Петров спаси опасен удар на Траянов на отсрещната врата.

Второто полувреме започна ударно за Локомотив и само след 4 минути игра пловдивчани поведоха. И този път героят бе познат - Мартин Камбуров. Таранът бе изведен сам срещу вратаря и не сбърка.

Секунди по-късно Платини можеше да изравни, но ударът му от границата на пеналта срещна тялото на Господинов.

В 72-ата минута "белите" останаха с човек по-малко, след като Цветомир Панов бе изгонен за втори жълт картон след груб фаул срещу Карагерен.

Веднага след това "смърфовете" се възползваха от числения си превес, вкарвайки втори гол. Отново точен бе Камбуров, който завърши хубава контра на "черно-белите".

Така Локо се отлепи от последни места, докато Славия вече е сериозно застрашена от изпадане, тъй като има равни точки с предпоследния Марек.



Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).