Момчил Цветанов: Ще търсим трите точки срещу Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:47 / 23.10.2014
2777
Полузащитникът на Ботев (Пд)- Момчил Цветанов заяви пред sportonline.bg, че предстоящият двубой с Берое в петък е доста важен. Също така пловдивчани ще трябва да търсят и реванш след загубата от Локомотив (Сф) в предишния кръг. "Канарчетата" паднаха с 1:3 и излязоха от първата шестица на "А" група.

"Не трябваше да изпадаме от топ 6", заяви Цветанов.

"Паднахме доста лошо в София. Блъсна ни влакът и сега трябва да се реваншираме пред феновете в мача с Берое утре. Като цяло влизаме в много тежка серия от мачове и трябва да сме здрави и максимално концентрирани."

Самият Цветанов вече е напълно възстановен от контузията и очаква да разбере дали ще попадне в групата за мача утре, който е от 16 часа на стадиона в Коматево. "Вече съм добре", обясни Цветанов.

"Не играх в предния мач с Локомотив (София), защото още не бях напълно възстановен. От щаба прецениха, че не трябва да се избързва и аз приех решението на тима."



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).