Марица играе срещу новия тим на Тенчо Тенев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:11 / 22.07.2008
1838
Футболистите на Марица ще изиграят 3 контроли в рамките само на 4 дни. Старши треньорът им Иван Петров-Чекиста е настоял пред клубното ръководство да му бъдат осигурени за съперници няколко професионални футболни отбора и желанието му е било изпълнено, призна самият наставник.

Първата проверка на кършиякалии за тази седмица ще бъде днес в Смолян. Тимът гостува на местния Родопа, където отскоро старши треньор е бившият наставник на маричани и на Ботев - Тенчо Тенев.

Срещата е от 18 часа на градския стадион „Септември" в смолянския квартал Райково, а маричани тръгват за родопския град днес в 14,30 часа следобед.

Както в предишния спаринг срещу ФК Любимец, така и днес Чекиста няма да може да използва в тази проверка новопривлечения в състава нападател Христо Сталев. Той страда от футболна болест и няма да се рискува със здравето му. Сталев ще се възстановява поне още десетина дни.

В четвъртък родопчани пък ще върнат визитата на Марица с нов контролен мач-реванш, също с начален час 18 часа. Срещата ще се играе обаче на стадиона в близкото пловдивско село Войводиново, където е една от тренировъчните бази на маричани.

За събота е предвидена проверка срещу бившия член на „А" група Берое. Все още не е уточнено къде ще се играе срещата със старозагорци - под Аязмото или в Пловдив. Това ще бъде решено допълнително, след тегленето жребия за програмата в Източната „Б" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).