VIP Dent в една урна с Русия, Гърция, Казахстан, Молдова и Турция за miniEURO2014

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:21 / 14.10.2014
3641
Стана ясно разпределението на 24-те отбора в четирите урни на жребият за miniEURO2014 Montenegro. България попадна във втора урна, в компанията на Русия, Гърция, Казахстан, Молдова и Турция, като по този начин, никой от тези отбори няма да може да срещнем в груповата фаза на надпреварата. 

Водачите на групите ще бъдат определени из между: Черна Гора (домакин на надпреварата), Румъния (шампион за 2013), Чехия, Словакия, Германия и Хърватска. 

Ето и пълно разпределение на урните:

1 урна: Черна Гора, Румъния, Чехия, Словакия, Германия и Хърватска.

2 урна: БЪЛГАРИЯ, Русия, Гърция, Казахстан, Молдова и Турция.

3 урна: Англия, Израел, Полша, Словения, Италия и Кипър.

4 урна: Испания, Литва, Шотландия, Ирландия, Уелс и Латвия.

Шампионът на България за2014г. - VIP Dent, който ще представлява страната ни на този форум, ще научи съперника си на 16 октомври, когато в Herceg Novi (Черна Гора) ще се изтегли жребият.

Plovdiv24.bg научи, че пловдивския тим се готви доста усилено за това европейско по минифутбол. Голямата звезда на пловдивчани през този сезон е бившия футболист на Ботев и Локомотив Тодор Тимонов, който прекрати професионалната си състезателна кариера и сега изцяло се е съсредоточил в Пловдивския VIP Dent.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).