Христолов обвини Славчо Атанасов за стадиона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:21 / 19.07.2008
7253
Президентът на Ботев Димитър Христолов хвърли вината за отнемането на лиценза на клубния стадион върху кмета на Пловдив Славчо Атанасов. Според "жълто-черния" бос съоръжението край Бирената фабрика е било затворено от БФС заради ремонта, който общината доскоро правеше по пътната настилка на близкостоящия булевард "Източен".

"Питайте кмета защо "Христо Ботев" остана без лиценз. Преди време получих личното уверение от Славчо Атанасов, че разрушената заради ремонта на "Източен" ограда на стадиона ще бъде възстановена от общината преди изтичането на срока за лицензиране. Това беше единственото изискване на комисията на БФС, която преди няколко седмици бе на оглед и остана доволна от условията на нашето съоръжение. Кметът обаче не направи нищо по въпроса. Все пак мисля, че ще оправя нещата. Имаме срок до 1 август, като през това време ще свършим необходимата работа и през новия сезон ще домакинстваме на собствения си стадион", заяви Димитър Христолов.

След вчерашното заседание на Изпълкома на БФС в Поморие освен Ботев без лиценз останаха още стадионите на Беласица, Миньор (Пк) и Локо (Мз). Петричани най-вероятно ще използват стадиона в Сандански, перничани ще ритат в Кюстендил, а "железничарите" от Мездра - във Враца.

Източник: Sportline.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).