Чунчуков: Постъпих правилно, като смених Левски с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:26 / 02.10.2014
3795
Младият голмайстор на "Ботев" (Пловдив) Цветелин Чунчуков заяви, че не се чувства герой след победата с 2:0 над градския съперник Локомотив. Юношата на "Левски" блесна в срещата срещу "смърфовете" с красив гол и асистенция на Иван Цветков за второто попадение. Дни след успеха Чунчуков говори пред клубната телевизия на "Ботев".

"Доста звезди напуснаха клуба преди началото на сезона и така се откри място за мен. Радвам се, че получавам шанс и се надявам да продължа да се развивам. Играя с номер 23, защото ми носи късмет. Като дойдох в "Ботев" той беше свободен и аз го взех. Не мисля да го сменям", коментира талантът.

"Не се чувствам герой след дербито. Спечелихме заслужено, играхме по-добре от Локомотив. Просто така се получи, че аз вкарах гол, следващият мач някой друг ще вкара", продължи Чунчуков.

"Бях при юношите на "Левски", когато от "Ботев" ме потърсиха и ми казаха, че имат интерес мен. До този момент от "Левски" не ми бяха казали дали искат да ме задържат. Избрах да продължа в "Ботев" и постъпих правилно", добави голмайсторът.

"Невероятно е усещането да играеш пред уникалната публика на "Ботев", тя е най-атрактивната в България", каза още Цветелин Чунчуков, който утре ще поведе атаката на "жълто-черните" при гостуването на ЦСКА. Мачът от 11-ия кръг на "А" група е от 18:45 часа на "Армията".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).