Комисия на БФС инспектира Марица за лиценз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:44 / 19.07.2008
1647
Комисия на Българския футболен съюз инспектира ПФК Марица и клубния му стадион в Кършияка за даване на професионален лиценз за новото първенство в Източната "Б" група. Като цяло емисарите от футболната ни централи са останали доволни от всичко това, което са заварили в жълто-синия клуб, както и от спортната база, съобщи изпълнителният директор на маричани Георги Фиданов.

Заради инспекцията от БФС, шефът се прибра по-рано по спешност от високопланинския летен лагер на кършиякалии в курорта Цигов чарк от лятната им подготовка.

"Всичко ще бъде наред с взимането на лиценза за новото първенство. Увериха ни, че без проблеми ще получим такъв. В понеделник ще пътувам за София, за да уточним още някои неща и да си си вземем лиценза", обясни Фиданов.
Шефът повече нямало да се качва на лагера на маричани в Цигов чарк, където отблизо следеше предсезонната подготовка на отбора и оглеждаше новите попълнения.

Жълто-сините пък останаха за още ден и половина на хлад в Балкана и утре си слизат от подготвителния си сбор.
Всички футболисти на старши треньора Иван Петров-Чекиста са здрави, няма играчи - болни или контузени.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).