Вили Вуцов: Не отиваме за 0:0 в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
13:14 / 01.10.2014
6145
Старши-треньорът на Ботев Велислав Вуцов изказа своите очаквания от предстоящия мач на неговия тим срещу ЦСКА за първенството. 

"ЦСКА заслужено е лидер. Във всичките си домакинства вкарват по 3-4 гола. Последният им мач в Стара Загора беше впечатляващо добър. Имат доста добре организирана и играеща здраво защита. Това не означава, че ние сме уплашени и се страхуваме. Най-много обичам такива мачове, в които всички те смятат за обречен или слаб. В нашето първенство всеки може да победи всеки", коментира наставника на "канарчетата", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Виждате, че в нито един мач ние не сме отишли да се затваряме и да играем грозен футбол и само да се отбраняваме. Ние също като ЦСКА сме вкарвали абсолютно във всички мачове. Ако играем за 0:0, няма да спечелим нищо. При всички положения ще търсим гол на "Армията".

Има настроение в отбора, може би малко повече от обичайното. Оставих момчетата малко да се порадват на победата в дербито, която бе абсолютно заслужена", каза още Вили Вуцов. 

Последният уточни, че Мариян Огнянов е напълно готов за мача с "армейците" и ще излезе титуляр на "Армията", за сметка на Момчил Цветанов, който ще отпадне от групата. Двубоят между ЦСКА и Ботев е в петък от 18,45 часа.

Наставникът на "жълто-черните" не пропусна да пожелае успех на Лудогорец довечера срещу Реал (Мадрид) в среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига като потвърди, че самият той ще бъде на стадион "Васил Левски", за да види на живо звездите на кралския клуб. Както е известно шампионът на България е в една група още с Базел и Ливърпул.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).