Ботев или Локо - кой ще спечели Битката за Пловдив ?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
08:41 / 27.09.2014
9478
Битката за Пловдив между Ботев и Локомотив ще дебютира на базата на Ботев в "Коматево" днес. "Жълто-черните" за пореден път излизат като фаворити. И в двата състава изобилства с играчи, които все още не са участвали в градското дерби.

Наставникът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев също ще дебютира в него, а практически и колегата му от Ботев (Пд) Велислав Вуцов ще направи същото на пейката, защото като футболист на Локомотив през 1994 година остана на пейката и не се появи в игра.

Ботев са в почти пълен състав и Вуцов ще може да избира измежду най-доброто, с което разполага. Аут са само трайно контузените Росен Колев и Даниел Златков.

За разлика от тях "черно-белите" са с доста кадрови проблеми в състава. Заради контузии аут са Ангел Грънчов, Емерик де Врийзе, Здравко Илиев и Христо Стамов, а някои играчи ще са под въпрос до последно. Проблемите не спряха да спохождат Локомотив (Пд) и в навечерието на мача. Александър Якимов е получил бъбречна криза в сряда, заради което е влязъл за кратко и в болница. Младият защитник Христо Стамов пък е с шинирана дясна ръка, а друг възпитаник на школата на "черно-белите" Айкут Янъков е с вирус.

Очаква се треньорът на Ботев Велислав Вуцов да подреди състава си в схема 4-4-2. В атака ще действа Иван Цветков, като за партньор ще бъде избран един измежду Цветелин Чунчуков и Алекс Колев.

Наставникът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев ще насити повече средата на терена - 4-2-3-1. Атаката ще води Камбуров. Зад него ще напада Наков, а по крилата ще бъдат Маламов и Дяков.



Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).