Борис Халачев: Интересът към Купа Пловдив е голям

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:47 / 25.09.2014
2917
Поради големия интерес към турнира Купа Пловдив е възможно от догодина броят на участващите отбори да бъде увеличен. Това заяви мениджърът на ВК Марица (Пловдив) и главен организатор на започващото днес трето издание на надпреварата Борис Халачев.

"Международният турнир за Купа Пловдив вече се превръща в една хубава традиция, тъй като го провеждаме за трети пореден път," каза Халачев. "Тази година за първи път го провеждаме в зала Пловдивски университет, което допълнително ще вдигне организационното ниво на турнира и за което искам да благодаря на ръководството на университета."

Надпреварата стартира днес, четвъртък, следобед от 16:00 б.в. със срещата между турския дебютант Рота Колежи (Измир) и миналогодишния подгласник Динамо Ромпрест (Букурещ) от Румъния. От 18:00 б.в. пък е сблъсъкът между победителите от първите две издания на турнира - домакина Марица (Пловдив) и турския Бурса Бююкшехир Беледийе (Бурса).

"Щом отбори, които вече са участвали в Купа Пловдив, се завръщат с желанието да участват отново, значи са останали доволни от нивото и организацията," добави още Халачев. "Получихме обаждания и от доста други чуждестранни отбори, които по една или друга причина, като например неудобни дати в календара им за подготовка, не пристигнаха в Пловдив. Интересът към турнира обаче е голям и това може да доведе до увеличаване броя на участниците от следващата година."



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).