Ботев взе точка от Марек в Дупница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (83)
18:58 / 20.09.2014
14188
Ботев взе точка при гостуването си на Марек в Дупница. Двата отбора завършиха 1:1, в среща от "А" група.

Домакините започнаха малко по-добре двубоя и имаха няколко възможности да отбележат. Адам Стаховяк изби хубав удар на Еньо Кръстовчев от фаул.

Малко по-късно отново Кръстовчев получи добро подаване и стреля от чиста позиция, но не улучи вратата.

В 30-та минута съдията Вихрен Манев свирна дузпа за домакините, след докосване на топката до ръката на Алекс Колев от Ботев. Кръстовчев превърна наказателния удар в гол.

Това попадение събуди "канарите" и те започнаха по-смело да гледат към вратата на своите домакини.

"Жълто-черните" успяха да организират няколко атаки, но до чисти попадения така и не стигаха.

Домакините от своя страна също използваха добре празните пространства и Адам Стаховяк не скучаеше, като често му се налага да спасява удари на противниковите нападатели.

Все пак Иван Цветков успя отново да спаси точката за своя отбор. В 60-та минута той и Мариян Огнянов разиграха добре, халфът изведе Цветков на добра позиция и за опитният нападател не бе проблем да реализира за 1:1.

Десетина минути преди края домакините имаха много добра възможност след центриране от дясно, но Ангел Русев се размина с топката на метър от гол линията.

В самия край на мача Иван Цветков стреля опасно и можеше да отмъкне трите точки за Пловдив, но вратаря на домакините успя да спаси удара му.



Виж коментарите (83)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).