В Марек се надяват да измъкнат нещо от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:15 / 20.09.2014
4310
Марек не е притеснен от името на противника си в лицето на Ботев и днес излиза да го победи. От своя страна "жълто-черните" са подготвени за трудното гостуване на "Бончук". 

Въпреки силната игра на тима от Дупница като домакин пловдивчани ще преследват задължителни 3 точки. Треньорът на Ботев Велислав Вуцов загатна, че ще извършва по няколко промени в състава си за предстоящите 3 срещи в рамките на седмица - с Марек, Локомотив (Мз) за купата и с Локомотив (Пд). 

Специалистът ще бъде лишен от услугите младежкия национал Милен Гамаков, който страда от болки в адуктора и кръста и се очаква да пропусне и пловдивското дерби. Все още не са готови за игра и защитниците Росен Колев и Даниел Златков. Сред 18-те за гостуването в Дупница е френският защитник Ромен Инес, като Велислав Вуцов ще вземе решение в последния момент дали да го пусне като титуляр. Вместо контузения Гамаков в халфовата линия за първи път като титуляр ще стартира босненецът Горан Галешич, който записа официален дебют срещу Лудогорец.

Треньорът на Ботев (Пд) Велислав Вуцов вероятно ще заложи на схема 4-4-2. Напред се очаква да действат Колев и Цветков. Карето в халфовата линия ще оформят Иршак, Балтанов, Огнянов и Галешич. Пред вратаря Стаховяк в защита вероятно ще оперират Христов, Николов, Терзиев и Филипов, но Вуцов може да заложи и на Инес в сърцето на отбраната и на някой друг от вариантите си за ляв бек.

В редиците на Марек има сериозни проблеми с контузени играчи. Антон Велков ще е лишен от цели 5 свои основни футболисти. Твърдо аут са Димитър Петков, Мартин Димитров и Марио Близнаков, които все още лекуват контузии. Към лазарета се присъедини и Димитър Димитров, който е със спукано ребро, а като прибавим и забягналия Милен Василев, ситуацията около състава става доста неприятна. 

Очаква се на вратата на Марек да застане Емил Михайлов, а карето пред него да оформят Борислав Николов, Ники Николов, Лахчев и Виячки. В средата на терена ще си партнират Пидев, Андонов, Илиев и Петър Тончев. А двамата в атака ще са Еньо Кръстовчев и Крум Бибишков.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).