Двустранна игра между резервите и втория отбор на Локо днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 17.07.2008
2123
Спаринг-двубой между дублиращия тим на Локомотив (Пловдив) и резервите на Драган Канатларовски от вчерашната проверка срещу съименниците от София, ще се проведе днес следобед на главния терен на Лаута. Началния час на мача е 18.00 ч.

Вече трета седмица директорът на детско-юоншеската школа Иван Иванов и наставникът на Старша "Б" Любомир Бурнарски водят занимания на дублиращия състав на помощното игрище, съставен предимно от собствени кадри, родени през 1990 година. Днес за първи път момчетата им ще имат възможността да покажат възможностите си в игрова обстановка.

От списъка на Канатларовски за днес ще отпаднат започналите като титуляри срещу Локо (София) футболисти, като най-любопитно е положението с изтегленото от "Старша Б" при мъжете трио Попов-Марчев-Цеков. На младоците ще се наложи да се изправят очи в очи като съперници с дългогодишните си съотборници и приятели от юношеската формация.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).