Георги Градев: Левски и Вуцов не са страна в случая "Георги Христов"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:08 / 17.07.2008
3798
Лицензираният футболен мениджър Георги Градев отказа да отговори на нападките на Велислав Вуцов заради случая "Георги Христов". Градев, който защитава Ботев Пловдив по случая с разтрогването на нападателя с "канарчетата" заяви, че Левски и Вуцов не са страна по делото, както може да се види ясно, когато се разгледат документите от Лозана, и нямат никакво право да се изказват по какъвто и да е начин. "Няма смисъл да коментирам думи на Вуцов или хора от Левски, тъй като те не са страна в случая "Георги Христов". Делото се води между играча и Ботев", коментира Градев.

Мениджърът поясни, че той не представлява пловдивчани като лицензиран мениджър, а като упълномощено лице. "По новите правила това не е забранено. Ботев може да упълномощи когото си поиска", допълни Градев.

"Всичко, което излиза по медиите като изказвания на хора от Левски ще можем да го видим след края на делото, и тогава ще видим как ще коментират, тъй като това дело ще бъде спечелено от Ботев Пловдив", завърши коментарът си пред Plovdiv24.bg мениджърът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).