Карталспор тества Крачунов в традиционен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 17.07.2008
1353
Турският втородивизионен тим Карталспор ще тества привлечения в отбора защитник на Марица Пламен Крачунов в традиционния местен турнир "ЙОЗ къп" в Истанбул.

19-годишният пловдивчанин ще излезе днес титуляр за популярния местен тим от азиатската част на Истанбул срещу Йозгатспор. В мача Пецата ще бъде изпробван в центъра на защитата, както и на мястото на десния халф-бек.

В първия мач от този турнир новият тим на Крачунов завърши 1:1 с друг втородивизионен турски тим - Шанлъурфаспор.
Останалите съперници на маричанина в този турнир са тимовете на Токатспор, Кършиякаспор, Гюнгьорен и Малатепе спор.

Както е известно скаути на Карталспор отведоха за турската столица със служебен автомобил Пламен , който си слезе направо от високопланинския лагер на Марица в курорта Цигов чарк.

Шефовете тима от Истанбул имали амбиции да изградят силен и перспективен отбор, който още този сезон да атакува турския елит и затова се спрели на Крачунов.

Маричанинът ще остане на тестове в Карталспор поне десетина дни, като в това време ще изиграе поне 2-3 контролни срещи и ще премине през задължителните пълни медицински тестове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).