Вуцов: Прегоряхме, още сме зелени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
20:00 / 12.09.2014
4095
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов призна превъзходството на Лудогорец след загубата с 1:2 от шампиона.

"Честито на Лудогорец, желая им успех срещу Ливърпул. Ние играхме едно ниво под тях. Очаквах друго, но все още сме зелени в тактическо отношение", заяви Вуцов.

"Получихме две гола в много неподходящи моменти, единият от статично положение. Не се сърдя на никого, но трябва да изчистим грешките. Указанията бяха в първите минути да играем предпазливо, а допуснахме страхотна грешка още в началото", допълни треньорът на "канарчетата".

"Умният човек, когато губи си прави изводи, за да не допуска същите грешки. Аз очаквах повече в атака. Исках да създадем повече положения и да притиснем повече противника. Нека цялата тежест от тази загуба падне върху мен. Нека тези млади момчета да ги оставим да растат нагоре.. Очаквам повече от нашия отбор. Може би подходихме и с голям респект към Лудогорец. Повече прегоряхме", каза още Вуцов.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).