Вили Вуцов: Не ни е страх от Лудогорец, излизаме за победа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
13:17 / 10.09.2014
7303
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов заяви дни преди мача от 8-ия кръг на "А" група срещу Лудогорец, че "жълто-черните" по никакъв начин не се страхуват от участника в Шампионската лига и ще преследват успеха до последно в "Коматево", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Предстои ни един много тежък мач срещу безспорно най-силният отбор като качество в България. Независимо, че Лудогорец не е на първо място в класирането, те разполагат с 25-26 равностойни футболисти. Ще подходим срещу тях с нужното уважение и респект, но в никакъв случай не и със страх", заяви Вуцов. 

"Няма от какво да се притесняваме от Лудогорец. Скоро играхме срещу тях за Суперкупата. Да, те ни победиха, но всички видяхме, че играхме абсолютно равностойно срещу тях. Единственото ми притеснение за мача е, че този мач е назначен в неподходящ момент. Простата причина знаете, че имаме 5 младежки национали плюс Йордан Христов, който е в мъжкия отбор. Всички те ще се включат чак утре в подготовката за срещата", уточни треньора. 

"Не се плашим от Лудогорец. Излизаме в един важен мач, от който искаме да се представим по най-добрият начин. В момента имаме 14 точки, след този мач искаме те да са повече. Това е моето желание. Надявам се, че ще стане хубав мач в рамките на феърплея подчертавам, защото предната среща с тях не съм убеден, че беше много в рамките на феърплея. Надявам се нашата публика отново да ни помогне в този двубой и дай боже да излезем с някакъв успех след края на мача. Ботев трябва да покаже, че не случайно е на такава висока позиция", каза още Вили.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).