Боби Михайлов: И равенството срещу Азербайджан е в сметките ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:42 / 08.09.2014
2614
"Нашата група е най-тежката в целите квалификации. Макар, че и третият играе бараж, това не я прави по-лесна". Това заяви президентът на БФС Борислав Михайлов на Летище София преди заминаването на националния ни отбор по футбол за първата европейска квалификация срещу Азербайджан, която ще се играе в Баку утре, 9 септември.

На въпрос дали равенството също влиза в плановете и стратегията по пътя към класирането, той отговори: "Всичко влиза. Всичко, което ни носи точки, е част от нашите планове".

"Очаква ни тежък мач, дано да сме доволни утре вечер. Очаква ни екзалтирана публика, а и имаме двама основни играчи, които са контузени. За нас това е много. Дано останалите на терена да покажат най-доброто от себе си и да спечелим", обясни Михайлов.

"Всичко влияе за изхода на един мач, но повечето от нашите играчи са състезатели в големи първенства. Да, имаме проблем с отсъствието на Ивелин Попов, имаме проблем и с други контузени като Йордан Минев, Димитър Рангелов, но когато ни натиснат трудностите, играем най-добре", каза още шефът на БФС.

Селекционерът Любослав Пенев е наясно на 80 % със стартовия състав. Трима бивши съотборници от Литекс ще излязат в отбраната пред вратаря Владислав Стоянов - Страхил Попов, Илия Миланов и Николай Бодуров, а Веселин Минев ще застане на левия фланг.

Светослав Дяков и Владимир Гаджев също изглеждат непоклатими като централни полузащитници. Въпросителна пред Пенев е къде да постави Георги Миланов - като втори нападател или като ляв полузащитник. В зависимост от това решение, ще станат ясни и останалите титуляри.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).