ЦСКА прекъсна черна серия срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (114)
21:55 / 30.08.2014
16036
Отборът на Локомотив загуби с 0:3 домакинството си на ЦСКА в мач от 7-ия кръг на "А" група, игран на "Лаута". Така "червените" прекъснаха черната си серия срещу "черно-белите", като преди този двубой тя бе - 2 загуби и 2 равенство. Точни за гостите бяха Тони Силва (49), Серджиу Буш (70) и Жоан Фелипе (90).

Двата тима предложиха слаба продукция през първото полувреме, като битката основно бе в центъра на терена. 

"Армейците" трябва повече да съжаляват, че не се оттеглиха с гол аванс на почивката след като се отчетоха с два фрапантни пропуска. 

Първо Антон Карачанаков не успя да намери очертанията на вратата в 31-ата минута от изгодна позиция, а в края на полувремето Буш също се отчете със страхотен пропуск. След многоходова атака, Карачанаков получи отляво и центрира на главата на Буш, който стреля, но Йордан Господинов със сетни усилия изби в корнер.

ЦСКА откри резултата 4 минути след почивката. Това стори Тони Силва, който след центриране отляво остана непокрит и от 6-7 метра реализира.

Локомотив бе близо до възстановяването на резултата малко след попадението на "червените", но хубав удар на Дани Кики бе спасен блестящо от Якуб Дивиш.

Серджиу Буш сложи точка на спора на "Лаута". Нападателят засече центриране отдясно на Маркиньос за 0:2. Това бе 5-то попадение за румънеца с екипа на "армейците".

Четвърт час преди края Локо можеше да се върне в мача след грешка на Диваш, но шутът на Карагерен от дистанция не намери очертанията на вратата.

Жоан Фелипе фиксира крайния резултат в Пловдив. Играчът се разписа в добавеното време на двубоя след разбъркване в наказателното поле и отблизо вкара за крайното 0:3 за ЦСКА.



Виж коментарите (114)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).