Димчо Ненов преди Ботев: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:02 / 30.08.2014
2051
Старши треньорът на Хасково Димчо Ненов ще може да избере най-добрите от своите футболисти, тъй като всички са здрави и са на линия за днешния мач с Ботев (Пд). Хасково приема "канарите" от 18:00 часа.

"Не можем да се оплачем от контузени и наказани футболисти, но на терена срещу Ботев ще играят най-мотивираните. Доста от момчетата получиха шанс, но не го оправдаха, за което говорят и резултатите ни. Знаем поговорката: "Който го е страх от мечки, да не отива в гората" и всеки, който заслужи място в състава, трябва да бъде максимално концентриран и да се раздава докрай", коментира наставникът.

Ненов добави още, че отборът загърбва тактическата дисциплина в определени моменти и това се отразява на ударната мощ на нападателите. Наставникът е сигурен, че при добра концентрация и мобилизация Ботев е преодолим съперник, но добави, че очаква труден мач, тъй като Велислав Вуцов е събрал качествени български млади футболисти с потенциал.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).