Боби Димитров: Батков го е страх от решението на съда в Лозана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:38 / 15.07.2008
4595
"Тодор Батков постоянно сравнява случая с Георги Христов с този със Станислав Ангелов. Общото между двете дела е, че Левски ще загуби и двете", това каза за Plovdiv24.bg изпълнителният директор на Ботев Пловдив Борислав Димитров. Днес в канцелариите на тима е пристигнал факс от Спортния съд в Лозана в който се казва, че ако Георги Христов и неговият адвокат Иво Ивков решат, могат да гледат делото по съкратената процедура. Това значи, че ако на 28 юли Левски спечелят делото, ще могат да картотекират футболиста по-рано.

"Преди една година, когато беше делото за правата на Станислав Ангелов господин Тодор Батков се държа по много по-различен начин. Сега той се изказва да спрем да коментираме случая на Георги Христов и да го оставим на мира. Миналата година Батков не спря да коментира Станислав Ангелов по медиите, всички си спомняме какво беше тогава. Усещам, че Батков го е страх от разглеждането на случая в Спортния съд в Лозана, тъй като постоянно казва, че дело не трябва да има и не трябва да се гледа изобщо. Ние ще спечелим делото и ще видим какво ще каже тогава Батков", допълни още Боби Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).