Вили: Надявам се след завръщането на бултрасите отборът да е по-агресивен и мощен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
12:59 / 22.08.2014
6025
Треньорът на Ботев Велислав Вуцов не пропусна да отбележи, че на неговия отбор му предстои един труден и важен мач срещу Славия. Двата тима се изправят един срещу друг на 24 август, неделя, от 17:45 часа в "Коматево". 

Специалистът не подмина и завръщането на бултрасите на трибуните на "Футболен комплекс Ботев 1912", които бяха лишени от гледане на живо на своите любимци заради наказание. Той очаква след тяхното завръщане отборът да е по-агресивен и мощен, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Една седмица, която започна с минорно настроение. Когато загубиш 10-15 секунди преди края на продълженията в един важен мач за отбора, никога не може да се очаква в първите дни настроението и желанието за работа на всички да е на добро ниво. Въпреки всичко с дните избледняха емоциите. Всичко вече от мача на "Герена" е тотално забравено и оставено в миналото", заяви Вили. 

"Предстои ни един много важен мач. Не мога да кажа колко ще е тежък, тъй като това зависи от нас. Славия е добър отбор, тръгна с големи амбиции в първенството. Спечели убедително на старта, после взе точка навън. Противопостави се добре срещу ЦСКА и последните два мача се отличи с не чак толкова добра игра. Отбор с видими приливи и отливи. Постарах се да изгледам абсолютно всички мачове на Славия и видях силните и слаби страни, които ще ги предам на играчите си до мача в неделя", добави наставникът на "канарчетата". 

"Това е и първи мач на собствен терен пред публика, която няма какво да я хвалим. Всички знаем, че тя е феноменална и е 12-ия играч. Липсваше ни първите три мача, няма съмнение в това. Надявам се сега с нейна помощ нашият отбор да е по-агресивен и мощен. Затова ние трябва да зарадваме хората, които ще дойдат на трибуните и тези пред телевизионните екрани", каза още Вуцов. 

Наставникът не пропусна да похвали и новото попълнение на "жълто-черните". "Момчил Цветанов е един млад и перспективен футболист. Аз не крия, че още 2008г. бях много близо до открадването му от Ловеч в посока Левски. В името обаче на добрите отношение тогава между двата клуба решихме да не правим панаири. От тогава насам не съм му изпускал всички изяви. Знам какво може и какво не, така че още в неделя ще може да помогне на Ботев срещу Славия", завърши Вили Вуцов. 



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).