Стефано Кусин чака Ботев в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:02 / 14.07.2008
2750
Единият от треньорите на Ботев Пд - Стефано Кусин, ще чака отбора направо в Италия. Той вече е в родината си заедно с африканеца Пол, който също ще се присъедини към тима на място.

Новото попълнение Алфредо Мапока се е принудил да се прибере в Камерун заради сериозни семейни проблеми. Той ще се включи в лагера най-късно в събота.

Група от 27 души, 18 от които футболисти заминават утре сутринта за Анкона, където ще се проведе единственият летен лагер на „жълто-черните".

В Пловдив остават да се готвят извадените от състава Красимир Кръстев и Борислав Караматев, петимата юноши, които преди дни подписаха първи договори с клуба и контузеният Йордан Етов. На автобуса се качва камерунецът Гастон Биндзи, който пристигна в отбора миналата седмица.

Аржентинският халф Ернан Гарин също може да се присъедини към отбора в Италия, след като стана ясно, че лични проблеми засега възпрепятстват привличането му в отбора.

На италианска земя Ботев ще изиграе контроли с Анкона на 27 юли, Асколи - 28 юли, и Сиена - 31 юли. Очаква се потвърждение от отборите на Катания и Емполи. „Жълто-черните" се прибират в България на 1 август.

Ето и списъкът на 18-те тръгващи утре сутрин в 5 часа от Пловдив футболисти:

Славчо Тошев, Павел Станев, Илиян Йорданов, Николай Харизанов, Георги Аврамов, Мауро Алегре, Николай Манчев, Йордан Минев, Даниел Божков, Апостол Попов, Илиян Гаров, Дормушали Саидходжа, Петко Василев, Величко Величков, Тодор Тимонов, Димитър Витанов, Васил Василев, Гастон Биндзи.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).