Вуцов: Ако мачът беше уреден, нямаше да чакаме последните 10 секунди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
08:02 / 19.08.2014
4568
Това, което този път срещу Левски ни липсваше, е шанс. Това заяви треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов в предаването на TV7 Sport7. "Канарчетата" отстъпиха в 5-ия кръг на "сините" с 1:2, след като получиха гол в 93-ата мин. 

"Играта ни не беше най-добрата, не бяхме убедителни, страхотна умора, грешки, тежки са им краката. Голът, който получаваме, нямахме основания да го получим. Все пак това е един нов отбор. 16 човека са напуснали през лятото и предстоят още 1-2 да си тръгнат. Привлякохме футболисти, които са с доста по-занижени условия, всички играчи са с много малко игрови минути", заяви Вуцов пред водещите Илиян Енев и Светлин Йочев.

Наставникът на Ботев не остана безпристрастен и към твърденията, че снощният мач с Левски е бил уреден. "Малоумници - само хора, които не са играли физическо, могат да си мислят, че мачът е уреден. Искам да ги питам тях - ако статуквото в държавата беше друго преди три месеца, пак ли щяха да ги говорят тези неща. За такова нещо не се чакат последните 10 секунди на мача", изригна треньорът на Ботев.

Според него една от причините пловдивчани да бъдат атакувани по този начин, е защото много хора са се уплашили, че тимът може да влезе в първата шестица. Вуцов коментира и евентуални трансфери. "За Вандер има оферта от чужд клуб. Днес ще стане ясно дали ще я приемем. Що се отнася до Доре - нито съм го виждал, нито съм го чувал. Казва, че не може да си вземе виза. Но ако, ще тръгва на някъде трябва, да е от тук. В клуба няма получена оферта за него. За Момчил Цветанов нищо не мога да кажа", коментира Вуцов.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).