Вуцов: Поемам цялата вина за загубата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
22:50 / 17.08.2014
5587
Наставникът на Ботев Велислав Вуцов не можеше да си намери място от яд след поражението от Левски с 1:2 на "Герена", дошло след победен гол на Луис Педро в последната минута. Вуцов пое цялата вина за загубата и призна, че играчите му правят груби грешки.

"Ще бъда кратък. Поемам цялата вина за загубата. Изпуснахме победата и точките, нямаше динамика, няма да коментирам грешките. Поемам цялата вина. Класата ни е по-малка спрямо миналата година. Това са всичките футболисти, с които разполагам. Ще има добри и лоши моменти.

Футболистите са уморени, нямаме класа. Момчетата са млади, в някои мачове ще надминем възможностите си, но няма да е редовно. Правим елементарни грешки, и то през целия мач. За жалост такава е действителността, трябват ни на определени позиции футболисти, но няма как да ги вземем. Две тежки загуби в рамките на няколко дни ни се събраха. Преди дни в 85-ата минута, днес в 93-ата. Вината за загубата я поемам аз.

Физическите сили не ни стигнаха да се борим с Левски. Водим 1:0 на полувремето, идеята беше да вкараме и втори гол, но не стана. Умората от сряда е някаква смекчаваща причина за загубата. Играхме срещу най-добрия отбор в България, а не забравяйте, че 45 минути бяхме с 10 човека. Явно нашият отбор се нуждае от публиката, нуждае се от някаква помощ в този труден момент.

Не забравяйте, че 16 човека си тръгнаха от отбора. Както искате, така ги бройте", каза Вуцов, след което коментира тактическите си ходове на почивката, които не се оказаха много сполучливи.

"Росен Колев сбърка в предишния мач и затова решихме да го запазим. През първото полувреме нещата не стояха добре в отбрана и го пуснахме. Мисля, че въпреки двата допуснати гола, през второто полувреме стояхме по-добре", коментира Вуцов.



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).