Директор на Лудогорец защити Николай Йорданов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
23:30 / 13.08.2014
4386
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев защити съдията Николай Йорданов след спечелването на Суперкупата на България. Както е известно, в добавеното време реферът изгони нападателя на "Ботев" Александър Колев за симулация.

"Исках да завършим 11 на 11, а не с човек повече, защото все пак това е финал. Преди мача казах, че уважаваме този турнир. Момчетата играха добре, станаха шампиони, спечелиха купата, а сега и Суперкупата, радваше се Петричев пред Gong.bg. - Поздравявам и "Ботев". Тези млади момчета затрудниха нашите футболисти, повече отколкото техните батковци на финала за Купата.

Червеният картон остави горчив вкус в устата, не исках да има червен картон. Ние сме Лудогорец. Може да спечелим всеки мач в България. Не трябва вината да се търси в съдията, не съм видял ситуацията. Лично аз исках този мач да си го завършим 11:11 футболисти. Предполагам, че треньора си е извадил изводи за пропуските, които видяхме. Лудогорец умее да играе на високо ниво в рещаващите мачове. Този мач малко беше като че ли подценен, но ги оправдавам футболистите. Ще видим какво е състоянието на Сашо Александров, който каза, че чувства силни болки. Имаме доста контузени, трябва да видим какви са причините."

 



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).