Марица взе нападател от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:37 / 14.07.2008
2051
Марица привлече доскорошния нападател от Ботев Веселин Филипов. 21-годишният футболист идва в Кършияка без трансферна сума, като свободен агент. Това стана възможно склед като той успя да скъса досегашния си договор с канарите на последния арбитраж на Българския футболен съюз, съобщи изпълнителният директор на кършиякалии Георги Фиданов.

Разтрогналият по взаимно съгласие с Ботев Веско Филипов ще се присъедини към Марица още утре. Русокосият таран ще изкара двуседмични проби при кършиякалии, преди старши треньорът Иван Петров-Чекиста да реши дали да го ангажира с професионален договор.

Филипов ще бъде тестван в поредица от няколко контроли. Изпълнителният директор на Марица Георги Фиданов каза още, че юношата на Спартак (Пд) ще отпътува с маричани в понеделник за втория подготвителен лагер в Цигов чарк от лятната подготовка.

Преди са отиде в жълто-черния тим Филипов изкара половин година във втородивизионния ФК Свиленград. В митничарския град нападателят отиде след добър сезон с екипа на родния си Спартак(Пд), където старши треньор тогава беше бившият вече изпълнителен директор на Ботев Марин Бакалов.

Ако бъде одобрен за трансфер в Кършияка, Филипов ще подпише професионален договор с Марица за срок поне от 3 години.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).