Вили Вуцов: Гриша Ганчев щеше да свири по-добре от този съдия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
21:38 / 09.08.2014
5501
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов се нахвърли срещу главния съдия на мача с Литекс Цветан Кръсев. Специалистът обяви, че дори собственикът на ловчанлии Гриша Ганчев би свирил по-добре мача.

"В 34 градуса в 18:00 - това е ненормална работа. Как да има качество на играта. Надявам се другата година да се променят нещата. Хамза ще играе да и в двубоя за Суперкупата. Надяваме се да влезе най-добрата си форма. Ако Гриша Ганчев бе свирил двубоя сигурно щеше да го направи по-добре. Цветан Кръстев или е нечист човек, или е слаб съдя. Днес изхабихме страшно много нерви. Искаме да вземем един футболист от чужбина", заяви Вили Вуцов.

"Не съм доволен от резултата. Един хубав мач. Като качество беше добър мача. При 3:3 имахме шансове да победим. В началото на двубоя имахме сериозни положения. Отбора на Литекс имаше три положения и трите ги вкара. Трите гола бяха наши грешки. Позволихме на противника не само да върне резултата, но и да ни поведе", допълни той.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).