Лудогорец с куп промени в редиците си за двубоя в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
07:52 / 09.08.2014
6372
С куп промени в титулярния състав излиза първенецът Лудогорец срещу Локомотив в (Пловдив) в днешото дерби от четвъртия кръг на "А" група.

Треньорът Георги Дерменджиев ще даде почивка на асовете, които изнесоха славната битка срещу Партизан в Белград, която класира разградчани за последния кръг преди групите в Шампионската лига, където ще се изправят срещу друг балкански транд - Стяуа (Букурещ).

Защитата ще бъде напълно подменена, като в игра се очакват Минев, Мантула и Витиня. Ешпиньо и Анисе ще започнат в центъра на терена. Вандерсон също може да запише мач като титуляр. В атака ще действат Мисиджан и Кишада, който пропусна гостуването в Белград заради здравословни проблеми.

В същото време Локо ще се опита да продължи добрата си серия от началото на първенството. Голямата въпросителна около участието на топнападателя на домакините Мартин Камбуров сякаш отпадна и се очаква голмайсторът да започне като титуляр. В случай, че това не е възможно, заместник на Камбуров ще бъде шотландецът Мортън.

Локо има нужда от добри резултати, за да ентусиазира още повече публиката си да помага на отбора, който е във финансова криза. "Железничарите" събират средства с кратки съобщения, продажба на абонаметни карти и други атрактивни форми.

Вероятни състави:

Локо: Господинов, Димитров, Молдованов, Грънчов, Филипов, Наков, Карагерен, Траянов, Маламов, Камбуров, Якимов

Лудогорец: Чворович, Витиня, Ал. Александров, Мантула, Минев, Анисе, Ешпиньо, Масиджан, Вандерсон, Абало, Кишада



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).