Стяуа купува и Хамза до края на седмицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:51 / 07.08.2014
4768
Тунизийският нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза е пред трансфер в Стяуа, съобщават румънските медии. Както е известно, във вторник "жълто-черните" постигнаха споразумение с гранда от Букурещ за трансфера на румънския национал Серджан Лукин и централният бранител премина на "Генча".

Стяуа обаче иска да привлече и Хамза, тъй като се надява да се подсили за евентуално участие в групите на Шампионската лига. Преди това обаче румънският гранд трябваше да се справи снощи с казахстанския шампион Актобе у дома, първата среща завърши 2:2.

Хамза не беше картотекиран за двубоите на Ботев (Пловдив) в Лига Европа и може да вземе участие в евродвубоите на Стяуа. Тунизиецът вече е уточнил личните си условия със Стяуа, но Ботев (Пловдив) и румънският клуб все още не са се разбрали за цената на тарана.

Според агента на Хамза всичко трябва да е ясно до края на седмицата. Парите, които пловдивчани търсят за тарана, са над един милион долара.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).