Бултрасите продължават с подкрепата въпреки забрани и наказания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
14:38 / 04.08.2014
7115
Точно 5990 лева е събраната сума до този момент от стикерите на Сдружение "ПФК Ботев Пловдив" и Bultras след проведените няколко акции в последния месец. На вчерашния мач с Черно Море от касите бяха преброени точно 1035 лева. Акцията по продажбата ще продължи и на последния мач при закрити врата с Литекс, който е в неделя, 10.04 от 18:00 часа, кръг преди дербито с Левски в София.

С тези действия бултрасите ще компенсираме малка част от продажбата на билети, които клубът трябваше да вземе в първите три домакински мача от новия сезон. Нека всеки "жълто-черен" фен дойде на следващия мач с Литекс, който ще е последен от наказанието и да покажем, че никакви забрани не могат да ни спрат, за да подкрепяме любимия си клуб.

Събраните средства Сдружението ще предостави на най-стария футболен клуб, който ще финансира ДЮШ през настоящия сезон.

"Жълто-черните" отново наблюдаваха мача с гостите от видео стена, която бе разположена в близост до базата на Ботев Пловдив. Стотици литри бира бяха погълнати след двата гола на Томаш Иршак и Юнес Хамза, в знак на радост от победата (2:1), която изстреля "канарчетата" на първото място (заедно с ЦСКА) след третия кръг от първенството.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).