Ботев иска Здравчев, Грозев и Десподов от Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:33 / 04.08.2014
5403
Трима млади футболисти на Литекс може да преминат в Ботев Пловдив до дни. Новината обяви старши треньорът на канарчетата Велислав Вуцов на пресконференцията си в петък. Той обаче така и не назова имената на играчите. Вуцов само заяви, че е разговарял с Гриша Ганчев за въпросните състезатели и че очаква отговор в най-скоро време.

"Тема Спорт" се добра до имената им - Кирил Десподов (17 г. - нападател), Емил Грозев (23 - защитник) и Ангел Здравчев (20 г. - халф). И тримата рядко получават доверие от Красимир Балъков, като в момента са част от дублиращия тим на оранжевите. Според запознати Литекс е склонен да даде на Ботев Пловдив Грозев и Здравчев. За Десподов има сериозни колебания. В края на миналия шампионат той бе налаган от тогавашния старши треньор Миодраг Йешич и минава за един от талантите, които в бъдеще се очаква да донесат добри пари от трансфер в чужбина.

Наставникът на жълто-черните е поискал и четвърти играч, но за него е бил отрязан на секундата. Става въпрос за национала Илия Миланов. В момента той е със статут на резерва при оранжевите, а Вуцов му е обещал титулярно място. Плановете на Литекс за него обаче са други и на този етап опцията Ботев не съществува, довериха от ловешкия клуб.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).