Ботев ще се опита да нанесе първо поражение на Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:05 / 03.08.2014
6459
Ботев (Пловдив) посреща Черно море на базата в "Коматево". Двубоят е с начален час 18:00, но ще се играе при затворени врати, тъй като "канарчетата" са наказани за три домакинства. Главен рефер на срещата ще бъде Ангел Ангелов.

И двата отбора все още не познават вкуса на поражението този сезон в родния шампионат. Варненци записаха две равенства досега, докато тимът на Велислав Вуцов взе четири точки от първите си две срещи и се намира на четвъртата позиция.

При евентуална победа днес "канарчетата" е се изкачат най-малко до втората позиция, като първата позиция ще бъде решена и от мача между Славия и ЦСКА.

Адам Стаховяк и Томаш Иршак отново са на разположение на Вили Вуцов, които най-вероятно ще започнат като титуляри. Очаква се новото попълнение Пламен Николов за започне титуляр на мястото на Росен Колев.

Колегата му Александър Станков ще заложи на схемата 4-3-3. Миналият сезон специалистът водеше пловдивското Локо и тръпката от дербито още не го е напуснала. Станков обяви, че е приготвил капан за Ботев в нападение. Най-вероятно изненадата е свързана с имената на Бакари и Миро Манолов.

Вероятни състави:

Ботев: Стаховяк, Филипов, Пл. Николов, Лукин, Й. Христов, Огнянов, Иршак, Васев, Цветков, Айтов, Хамза.

Черно море: Китанов, Венков, Сталев, Котев, Александров, Паланков, Стенио, Райков, Божилов, Д. Атанасов, Коконов.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).