"Моряците" поеха към Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 02.08.2014
2015
С група от 19 футболисти днес отбора на "Черно море" пое към града "под тепетата" за гостуването си на "Ботев" от 3-тия кръг в А група. "Моряците" проведоха едно интензивно занимание сутринта на стадион "Тича", като всички в лагера са настроени за успешно представяне и победа срещу "канарчетата". Двубоя е утре от 18 часа и ще бъде ръководен от рефера Ангел Ангелов.

В отбора имаха и повод за радост, след като левия бранител Михаил Венков стана татко за първи път. Неговата половинка Христина го дари с дъщеричка Михаела в навечерието на мача с Ботев, като всички негови съотборници и треньорския щаб го засипаха с пожелания детето да расте здраво и щастливо и да ги радва. От лекарския щаб на Черно море ще направят всичко възможно Венков да е на линия за утрешния сблъсък с "канарчетата". Както е известно бранителя лекуваше контузия в колятното.

От своя страна футболиста обеща да почерпи подобаващо. Това стори и директора на пресслужбата на "Черно море" Краси Николов, който днес празнува рожден ден.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).