Ненов за Локо: Изкарват, че са събрани от кол и въже, а нямат загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:10 / 02.08.2014
5392
Старши треньорът на Хасково Димчо Ненов заяви, че се надява днес срещу Локо Пловдив тимът му да повтори играта от победата над Лудогорец в първия кръг и пак да се поздрави с успех.

"Очаквам труден мач. Локомотив Пловдив, въпреки че казват, че не им е добро състоянието, не загубиха в първите два кръга, и то срещу силни противници, които се борят за челните места. Играят добре в дефанзивен план. Имат добри изпълнители, които могат да решат всеки мач. С привличането на Камбуров стават силни и в атака", каза наставникът на новака в А група пред вестник "Тема спорт".

"Локомотив се изкарват, че едва ли не са събрани от кол и въже, а в същност имат доста футболисти с богат опит в А група. Уж в движение правят всичко, не са водили нормална подготовка, но това са си техни проблеми", добави Ненов.

"Битката ще е сериозна. Надявам се да се представим както в първия мач с Лудогорец и да играем със същата настоятелност в офанзивен и дефанзивен план. Дано и публиката пак да подкрепи отбора и да напълни стадиона. Чувам, че и от Пловдив ще дойдат доста хора. Така че трябва да ги зарадваме и да се получи здрав мач", завърши треньорът на Хасково.

Вероятни състави:

Хасково: Банков, Скерлев, Н. Зимитров. К. Крумов, Райнов, В. Велев, Хубенов, Д. Атанасов, Кямил, Ем. Ангелов

Локо (Пд): Господинов, Грънчов, Молдованов, Стамов, Ив. Димитров, Бл. Наков, Маламов, Костадинов, Траянов, Кики, Камбуров



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).