Сашо Станков: Финансовите проблеми в Ботев не ме заблуждават

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:09 / 01.08.2014
2795
"Очаквам тежък мач срещу отбора на Ботев (Пловдив)", коментира на пресконференция днес наставникът на Черно море Александър Станков.

Според Станков проблемите на Ботев може би ще сплотят и мобилизират играчите им. Той каза, че е гледал мачове на Ботев, в които е видял много хъс в отбора.

"Готвим се старателно за този двубой, надявам се нашият отбор постепенно да влезе в ритъм", посочи Станков.

Той смята, че играта на Черно море се подобрява от мач на мач. "Очаквам да се играе добър футбол и ако играчите направят това, което желая от тях, трябва да се поздравим с успех", коментира специалистът.

Според него празните трибуни за този мач не са предимство за Черно море. Станков смята, че футболистите се мобилизират повече, когато играят пред публика.

Състоянието на Михаил Венков, който цяла седмица тренира на облекчен режим, се подобрява, каза още треньорът и допълни, че до мача има два дни и ще се преценява дали футболистът ще играе. Нападателят Бакари, който претърпя операция, тренира наравно с останалите играчи, бързо се е възстановил и по думите на Станков е готов на 70 процента да вземе участие в официална среща.

"Имам замислено нещо за този мач, има голяма вероятно двубоят да започне Мирослав Манолов, а защо не и Бакари", каза още наставникът.

Той коментира още, че футболистите на Черно море създават много положения, но въпросът е, че трябва да бъдат реализирани.

"Не се оплаквам от липса на агресия, но претенциите ми са, че създаваме положения, а не ги реализираме", подчерта Станков.

Срещата между Ботев и Черно море е в неделя от 18.00 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).