Клуб от Германия идва за Хамза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:32 / 01.08.2014
3082
Клуб от Германия идва в неделя в Пловдив, за да наблюдават изявите на нападателя на Ботев Юнес Хамза. Това разкри наставникът на "канарчетата" Велислав Вуцов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът обаче не пожелае да разкрие повече яснота за отбора, който се интересува за тунизийски национал.

"Всеки ден идват оферти за Хамза, но всички са смехотворни и нереални. Не се доближават с нищо до цената, която е обявена от клуба за играча", каза Вили Вуцов.   

"Ситуацията с Доре е сложна, не съм му виждал очите дори. Вината е изцяло негова. Той не си е подал входна виза. Някои мениджъри им мътят главите, че ще спре да им се плаща, но този филм го няма. Те имат цена и ако някой иска да ходи, то ще е на цената, определена от клуба", разкри още наставникът на "канарчетата".




Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).