Фамозен гол на Кики не стигна на Локо за победа над Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
21:54 / 26.07.2014
15300
Локомотив и Славия  завършиха наравно 1:1 на "Лаута" в мач от 2-ия кръг на "А" група. Равенството е второ за "черно-белите", след като в 1-ия кръг възпитаниците на Неделчо Матушев завършиха 1:1 като гост на Левски. 

Пловдивчани имаха териториално и игрово преимущество през първите минути, което им даде резултат след 30 минути игра. Благой Наков се освободи от играч на гостите и подаде към Дани Кики, който с красив удар от дъгата на наказателното поле не остави шанс за изява на ветерана Георги Петков.

След гола "черно-белите" свалиха оборотите и приеха играта в своята половина. Това им изигра лоша роля и минути след подновяването на игра през втората част столичани изравниха. Това се случи след пробив на на Фернандо дос Сантос отдясно, след което последва центриране от негова страна в наказателното поле, където Мишел Платини бе изпуснат от бранителите на "смърфовете" и с плонж бразилеца прати коженото кълбо неспасяемо във вратата на Йордан Господинов.

Локомотив можеше до измъкне и трите точки в мача, но Георги Петков показа класа в 60-ата минута и отрази хубав удар на Благой Наков.

В следващия кръг Локо госутва на новака Хасково, а Славия приема ЦСКА.

Локомотив - Славия 1:1
1:0 Дани Кики (30)
1:1 Платини (52)

Локомотив: Господинов, Ив. Димитров, Грънчов, Молдованов, Филипов (Стамов), Дяков (Вълчев), В. Траянов, Бл. Наков, Якимов, Кики (к), Маламов (Карагарен)

Славия: Г. Петков (к), Панов, Везалов, Пиргов, Ристевски, Генчев, Манзаро, Бургзорг (Бижев), Фонсека (Фонсека), Платини, Дос Сантос




Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).