Мениджър: Не източвам Ботев, доведох играчи, които скоро ще струват 1 милион евро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:26 / 22.07.2014
6373
Мениджърът Милен Георгиев отговори на атаките, че източва Ботев, осъществявайки трансфери в клуба. Бургазлията уточни, че футболистите, които е довел при "канарчетата" скоро ще струват 1 000 000 евро

"Как точно източвам Ботев? Тези твърдения са смехотворни. Доведох двама футболисти - Милен Гамаков и Станислав Дрянов. Тези играчи скоро ще струват по 1 000 000 евро. Ако в Пловдив не ги искат, съм готов да си ги взема. За двамата ще получа комисионна по-малко от 10 000 евро. Дрянов го искаха Лудогорец, Левски и Литекс. Той и баща му обаче избраха Ботев още докато треньор бе Любо Пенев. Гамаков бе пред трансфер в Лече, но в последния момент не се разбрахме с тях", заяви Милен Георгиев.

"Защо никой не каза, че Ботев се източва, когато се привличаха румънци за огромни трансферни суми? Работих и по трансфера на Тодор Неделев. Тогава с Кривия бяхме в Лондон и си бяхме стиснали ръцете с ръководстовото на Тотнъм. Какво се случи след това не искам да разкривам", добави бургазлията.

"Да, Ботев искаше Венци Христов, но за момента не могат да си позволят да платят разтрогващата му клауза с Берое. Ако продадат Доре или Хамза, може отново да подновят интереса си към Венци", каза още Георгиев.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).