Педро в Левски за 30 бона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:45 / 17.07.2014
4571
Сагата с Луис Педро продължава. Холандс­кото крило на Ботев (Пд) бе очаквано вчера за подпис в офисите на Левски, но до късно снощи официално до­говор нямаше. По-ра­но през деня двата клуба финализираха сделка, а това бе съоб­щено официално от Ботев.

"Сините" ще платят известна ком­пенсация на "канарче­тата". По информация на "Меридиан Мач" тя ще бъде в раз­мер на около 30 000 лв.

Въпреки това обаче Педро не подписа и вче­ра, макар да се очакваше дори да тренира с тима на Пепе Мурсия преди битката с Локо (Пд) в събота Все пак, в късния следобед Педро дойде на "Герена където се видя с бив­шите си съотборници и би трябвало днес официално да подпи­ше.

В Левски обаче има печален опит с идващи от Ботев играчи през това лято. Първо на "Герена" бе поканен Минев, който се от­метна от договорката си с Георги Иванов и едва след финансовата криза на "Колежа" все пак подписа. После и Мариян Огнянов отка­за да се върне в род­ния си отбор, а за фи­нал и Адам Стаховяк първо прие офертата на клуба, а след това спря да си вдига теле­фона и така сам отря­за шанса за трансфер.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).