Чиликов: С Вили ще ни е много трудно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:48 / 16.07.2014
4329
Георги Чиликов заяви, че с удоволствие е приел поканата на Велислав Вуцов да му стане помощник в Ботев.

"Три години бях асистент на Херо и смея да твърдя, че доста се развих в занаята. Преминаването в Ботев ще ми е от полза. С Вили знаем, че ще ни бъде много трудно, но сме амбицирани да се доказваме. Силно се надявам да имаме поводи за радост в Ботев", коментира Чиликов. Утре новият щаб ще дебютира в първия мач срещу Санкт Пьолтен.

"Съдба, отново ще седна на пейката на стадион "Лазур" в Бургас", каза още бившият футболист на Черноморец, Нефтохимик, Левски, ЦСКА и Локо Пд, цитиран от "Тема спорт".

Бившият селекционер на Босна и Херцеговина Фарук Хаджибегич е бил предложен от френски мениджъри на ръководството на Ботев, но пловдивчани са предпочели да заложат на Вили Вуцов.

Бившият югославски национал е бил запознат с финансовите проблеми при канарчетата, но въпреки това е бил готов да пристигне в тима при занижени финансови претенции, ако има нормални условия за работа.

Хаджибегич последно бе начело на Арл Авиньон, когато тимът бе в елита на Франция през сезон 2010/11.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).