Вили Вуцов: Не съм се отказал от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:39 / 11.07.2014
4291
Спряганият за нов треньор на Ботев Велислав Вуцов обясни ситуацията около претворите с "жълто-черните".

"Изобщо не съм коментирал официална оферта. Имах първоначални разговори, в които изразих своята готовност да започна работа в Ботев. В нито един момент не съм отказвал на тима. Там има хора, които преценяват какво да правят след напускането на Любо Пенев. Аз не се притеснявам от трудностите и след толкова време извън терените бих подходил с изключителна амбиция", обяви Вуцов пред "Меридиан Мач".

Той е имал готовност да води "жълто-черните" още в снощния мач реванш с Либертас (Сан Марино). В крайна сметка обаче бившият президент на клуба Юли Попов е изразил мнение пред Иван Джиджев и Тервел Златев, че в тази тежка ситуация нямало нужда да се харчат средства за "външен" човек.

Самият Марин Бакалов, който бе записан пред УЕФА като треньор за снощния двубой, до последно не може да е сигурен колко време ще продължи да изпълнява тези функции.

След завръщането на състава в България ще има нови разговори с ръководството, след които ще има повече яснота около бъдещия треньорски екип, който ще води Ботев на старта на шампионата.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).