Левски иска най-добрия играч на "канарчетата" за миналия сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:37 / 10.07.2014
7438
Левски е на път да привлече още един фут­болист на Ботев. "Сините" преговарят с вратаря Адам Стаховяк. 27-годишният поляк не е склонен да намали финансовото си възнаграждение и затова почти сигурно ще напусне "канарчетата".

"Жълто-черните" имат сериозни проблеми и затова ще намалят се­риозно бюджета си. При това положение новият таван на заплатата ще е 3000 евро. В момента Стаховяк прибира с 4 хиляди повече. Ръководството вече е провело разговори с поля­ка относно редуциране на заплатата му, но те не са завършили положително.

Вариантите бившият страж на Анортозис да премине на "Герена" са два. Първият е той да разтрогне договора си с Ботев и да подпише. По същия начин бе взет Веселин Минев. Другата въз­можност е Левски да зап­лати символична сума за правата на поляка.

Спънка за евентуалния трансфер обаче може да се окаже и Горан Блажевич, който все още е собственост на клуба. Хърватинът е нежелан и от ръководството во­дят преговори за прекра­тяване на договора му.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).