Ас на Ботев проплака: Няма пари, собственикът не вдига телефона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:32 / 08.07.2014
7649
Медиите в Румъния продължават да следят изкъсо ситуацията в "Ботев" (Пловдив). Клубът изпадна във финансов колапс, Любослав Пенев си тръгна, част от играчите също. 

Миналата година "канарчетата" пазаруваха от румънското първенство и сега медиите в северната ни съседка следят всяка минута какво се случва на "Колежа".

От "digisport.ro" са направили интервю с нападателя Юнес Хамза, към когото интерес има от Стяуа, Нюрнберг и тунизисйки клуб. Голмайсторът признава, че положението е много тежко.

"Имаме проблеми по отношение на парите. Банката е запорирана и не могат да ни платат заплатите, както е предвидено в договора. Няма пари, собственикът на клуба също го няма, не вдига и телефона. Вероятно всички чуждестранни играчи ще бъдем продадени. Ние трябва да решим какво ще правим, как ще продължи кариерата ни", казва Хамза пред румънското издание.

"Мисля, че сега няма как да се върна в Румъния, но ако някой ден това стане, то приоритет ми е Петролул. Там хората ме обичат и аз обичам този клуб. Въпросът е дали те ще ме искат", допълва 28-годишният нападател.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).